Sommaren 2009

VI SER FRAM EMOT VÅR SEMESTER NU!
VI BÖRJAR MED "LILLSEMESTERN". EN TUR SÖDERUT I VÅRT VACKRA LAND FÖR ATT HÄLSA PÅ SLÄKT, VÄNNER OCH BESÖKA NYHEM!
I JULI BLIR DET "STORSEMESTERN". DÅ STÄLLER VI KOSAN NORRUTT MOT NORGE, NORDKAP OCH ÅKER GENOM FINLAND HEM. VI NUTER AV ALLT, BESÖKER VÄNNER OCH GAMLA KÄNDA BOPLATSER OCH SIST MEN INTE MINST, ÄR VI BJUDNA PÅ BRÖLLOP I ÖVIK !


söndag 7 juni 2009

SOMMAREN VAR HÄR???

I sann pessimistisk svensk anda... sittande i soffan med datorn i knät... en svullen tå och regnet strilar ner utanför... Vart tog sommarn vägen??
Nä, nu vänder vi på pratet och säger: OM sommaren inte kommit så har jag ju verkligen något att se framemot eller hur? Tänk alla dess härliga dagar framför.. du kommer ut på morgonen, en varm lite "medelhavsfuktig" vind slår emot dig och hela dagen är din att göra vad du vill?? Fräknarna visar sig innan kvällen är slut... du är bara så där otroligt behagligt varm och skön i kroppen...du sitter vid brasan och bara njuter av att va... köttet grillas sakta och ....
Nä, slut på drömmen nu... Mannen kom just med en kopp kaffe och nybakad äppelsockerkaka som vi avnjuter medan vi tittar på Talang 2009! Det är inte helt fel det heller! Sommaren finns ju kvar!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar