Sommaren 2009

VI SER FRAM EMOT VÅR SEMESTER NU!
VI BÖRJAR MED "LILLSEMESTERN". EN TUR SÖDERUT I VÅRT VACKRA LAND FÖR ATT HÄLSA PÅ SLÄKT, VÄNNER OCH BESÖKA NYHEM!
I JULI BLIR DET "STORSEMESTERN". DÅ STÄLLER VI KOSAN NORRUTT MOT NORGE, NORDKAP OCH ÅKER GENOM FINLAND HEM. VI NUTER AV ALLT, BESÖKER VÄNNER OCH GAMLA KÄNDA BOPLATSER OCH SIST MEN INTE MINST, ÄR VI BJUDNA PÅ BRÖLLOP I ÖVIK !


tisdag 28 juli 2009

ÅTER HEMMA!

Så är både vi och Morris hemma på "mammas gata" igen. Vi har haft en skön och fin semester! Vädret har varit med oss och under Norgeresan hade vi bara två mulna och regniga dagar!! Vi har träffat många fantastiksa människor och känner oss priviligerade som fått ha det så bra! Avslutningshelgen blev i Övik och Bjästa i störtregn på fredag men riktigt varmt och inget regn när vi såg det vackra brudparet i Mo kyrka!! Nu önskar vi paret Lidberg all lycka och Guds Välsignelse och
VÄLKOMNA TILL ÖSTERSUND!
Åter hemma, innebär idag, betalning av räkningar, klippa häcken (kanske,,, det regnar en del) tvätta kläder och handla för att fylla det tomma kylskåpet! Vi tog oxå emot nattgäster igår som rullat vidare idag.. (några av dem) och sen ska vi bara njuta av att va hemma!! Till helgen får vi besök av syster och svåger!! Så det småduggar av sommargäster ännu! Jätte trevligt!!

Om en vecka börjat allvaret igen!! Men varför sörja för det idag !!

PS.
Nordkap var inte så kallt som jag hört (ja vet... vi var lyckligt lottade) utan jag kan tänka mig Norge och särskilt Lofoten igen. DÅ kanske vi måste ha med ett fiskespö eller en fiskare oxå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar