Sommaren 2009

VI SER FRAM EMOT VÅR SEMESTER NU!
VI BÖRJAR MED "LILLSEMESTERN". EN TUR SÖDERUT I VÅRT VACKRA LAND FÖR ATT HÄLSA PÅ SLÄKT, VÄNNER OCH BESÖKA NYHEM!
I JULI BLIR DET "STORSEMESTERN". DÅ STÄLLER VI KOSAN NORRUTT MOT NORGE, NORDKAP OCH ÅKER GENOM FINLAND HEM. VI NUTER AV ALLT, BESÖKER VÄNNER OCH GAMLA KÄNDA BOPLATSER OCH SIST MEN INTE MINST, ÄR VI BJUDNA PÅ BRÖLLOP I ÖVIK !


måndag 20 juli 2009

SIKTRÄSKET

Vaknar till ytterligare en fin och solig dag. Äter frukost innan vi åker. Vi kommer inte så långt för eftersom solen skicker och det är ca 21C så stannar vi ute på en udde vid Umeälven strax intill Åskilje. Vi blir kvar där till eftermiddagen. Har skickat ett sms till Benjamin för vi tänkte besöka dem i Kattisavan men inget svar. Vi åker ändå in och lyckas hitta huset. Frågar också en granne så vi verkligen är rätt. Här verkar alla känna alla. Dom är inte hemma men samma granne kommer förbi och säger att om det inte är hemma så är det kanske hos pappan och förklarar var han bor. Vi åker dit men det ser inte som ngn är hemma och vi vet inte om det är rät hus heller. Gården ser ute lite som hos en bohem och lite stänk av hur det ser ut hos Mellergårdhs åxo!!
Förstår sen att vi haft fel nummer men hursom så åker vi vidare och kommer till Sikträsket vid sju tiden. Vi gör upp en eld och grillar vår falukorv. Tänk att det kan vara så fint ngnstans…. Som det är här!!! Eller är det känslan som säger det? Kärleken är ju blind brukar man säga.

Ytterligare en skön kväll med brasa och gofika. En tunnbrödsmacka och te känns som perfekt en sån här kväll! Man ska inte ha så stora krav eller hur?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar