Sommaren 2009

VI SER FRAM EMOT VÅR SEMESTER NU!
VI BÖRJAR MED "LILLSEMESTERN". EN TUR SÖDERUT I VÅRT VACKRA LAND FÖR ATT HÄLSA PÅ SLÄKT, VÄNNER OCH BESÖKA NYHEM!
I JULI BLIR DET "STORSEMESTERN". DÅ STÄLLER VI KOSAN NORRUTT MOT NORGE, NORDKAP OCH ÅKER GENOM FINLAND HEM. VI NUTER AV ALLT, BESÖKER VÄNNER OCH GAMLA KÄNDA BOPLATSER OCH SIST MEN INTE MINST, ÄR VI BJUDNA PÅ BRÖLLOP I ÖVIK !


fredag 3 juli 2009

GÄDDEDE BY NIGHT

Lämnar Östersund vid 15 tiden. Det är konstigt men allt tar tid och särskilt det sista plocket. Tur att vi lämnat Morris kvällen innan hos Stig och Birgit i Gäddviken. Dom har förbarmat sig över honom veckorna framöver. En hamburgare på Max sitter som en smäck innan vi rullar ut ur Östersund. När vi satt på Max och njöt av maten i solen så satt några vid bordet bredvid och diskuterade vår stripade buss… ”dom sover nog på taket…” ” den är inte luftkyld” men fyrhjulsdriven… konstigt att sitta och lyssna så där. Dom kan förståss inte tro att det är vi som äger den…
Vi bestämmer oss att åka över Häggsjövik och kolla in det nya dasset. Satt bra där! Bengt har gjort ett bra jobb tycker vi. Vi kommer fram till Roger och Inga-lill i Gäddede strax före åtta på kvällen. Ingalill vet att vi kommer men inte Roger… om hon nu kunnat hålla tyst förstås. Vi hann avverka Afrika, Öland, Ullared, Thailand (Martin hade precis varit där) och sen lite byskvaller… Somnade ovaggad på min nya självuppblåsande madrass, som man allt måst hjälpa till att blåsa upp. Det låter så fint, men lite får man allt jobba för bekvämligheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar